8 stappen om uw te helpen uw huis te verkopen

8 stappen om uw te helpen uw huis te verkopen

Acht stappen om uw te helpen uw huis te verkopen

1. Zoek mensen die soortgelijke ideeën, prioriteiten en ideeën hebben voor dezelfde locatie. Plaats topklanten in dezelfde ruimte waar u de verkoop gaat doen.

2. Overweeg om een aantal van uw oudere bezittingen te laten zien aan al uw topcontacten. Dit geeft hen de kans om uw huis te zien vanuit uw positie in plaats van vanuit een “buitenperspectief”.

3. 3. Presenteer uw nieuwste plattegrond aan uw contacten en laat hen ‘s morgens en ‘s avonds weten hoe het er in uw nieuwe huis aan toe zal gaan. Overweeg elk van hen de kans te geven te kiezen waar ze zouden willen wonen en eventueel waar ze in de nabije toekomst zouden willen wonen. Vergeet niet de naam van uw nieuwe huis te vermelden. Als het geen nieuwbouwwoning is, overweeg dan om elke persoon de kans te geven om te zien hoe het huis dat u verkoopt er in hun ogen uitziet.

4. Verzin een aantal aantrekkelijke pakketten voor de verkoop die talrijke voorstellingen in alle prijsklassen omvatten.

5. Zorg ervoor dat u uw contactinformatie voor al uw potentiële klanten en zet het in uw relocation e-mails. Veel van de top online verkoopplaatsen zullen klanten toestaan hun contactinformatie per e-mail te registreren.

6. Laat uw bank en voorkamer naar binnen verhuizen om te profiteren van de hoofdruimte die uw verhuizing opleverde – onthoud dat deze ruimte en eventuele andere die u overweegt een goede ruimte vormen in de kantoren van uw verhuisbedrijf. Nogmaals, er zijn verschillende plekken geschikt voor uw sofa en andere meubels. Probeer ze zo te houden dat ze gericht zijn naar waar mensen in de nabije toekomst zullen komen en gaan van uw nieuwe woning.

7. Praat met uw verschillende makelaarskantoren over de verkoop van uw huis en stel misschien voor dat uw vrienden en familie geïnteresseerd kunnen zijn in het proces. Vergeet niet dat tegen de tijd dat de verkoop rond is, uw eigenlijke verhuisdatum nog een paar maanden weg zal zijn.

8. Herinner uw vrienden en familie aan het feit dat zij zullen Bearings en om dienovereenkomstig in te pakken en om hun koffers en hun chequeboekjes van tevoren mee te nemen.

Lees meer:

Vastgoed Deventer

Huis verkopen Enschede

Huis verkopen Breda

Related Post