De drie fasen van het gebruik:

Vloer schuren Rotterdam

Het schuren van een houten vloer in Rotterdam is een veel voorkomende techniek die we gebruiken wanneer de onderliggende ondergrond van hoge kwaliteit is. We schuren in de richting van de nerf om een ​​fijne afwerking te garanderen. Het is belangrijk dat u bij TTS Floors een hoogwaardige combinatieschuurmachine en schuurband begrijpt en aanschaft. Door de juiste combinatie van producten te gebruiken, bespaart u tijd en geld, daarom raden wij u aan om bij ons te kopen.

schuren van houten vloer:

Nu zullen we de aard van het gebruik van schuren bespreken. Om de juiste techniek en juiste materialen te begrijpen, zullen we u de drie basisstappen van het schuren uitleggen, te beginnen met het verwijderen van de aflak of eerste laag van de vloer. Het is goed om een ​​graadschuurmachine of een handpalmschuurmachine te gebruiken. De kwaliteit schuurmachine is in veel opzichten minder wenselijk. Zoals we aan het begin van het artikel zagen, waar de korrel zichtbaar is aan het einde van het schuren, geeft de korrel geen glad oppervlak. Beide methoden schuren aan het oppervlak van de vloer tot een gemiddeld niveau, maar sommige plaatsen zijn zeer oneffen en vereisen extra schuren.

Vloercoating verwijderen (meestal van urethaan)

Het schuren wordt in de volgende twee fasen voltooid. Eerst wordt het oppervlak van de vloer gewassen. Bij dit proces wordt een chemische stof toegevoegd om vuil en stof te verwijderen en het stof wordt vervolgens opgezogen. Ten tweede is de derde fase wassen en drogen. De meeste commerciële keukens in restaurants, bars, banken en andere bedrijven vereisen dat een vloer droog is, zodat vocht de vloer niet bederft. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van een stoomstripper of droogmiddelen. Deze middelen, zoals hierboven vermeld, zijn neutralisatiemiddelen en veranderen de kleurstof niet. De vloer wordt dan geneutraliseerd. Alle chemicaliën en neutralisatoren moeten volledig worden geneutraliseerd en er mogen geen resten van de vorige chemicaliën achterblijven. Water moet over de vloer worden gegoten nadat de neutralisatie is voltooid. Nadat dit water is gegoten, is het een product voor de laatste fase of eindafwerking. Er zijn verschillende afwerkingstypes beschikbaar voor commerciële keukens:

Al deze producten zijn bij TTS Floors verkrijgbaar tegen verschillende tarieven. Onze klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Als u uw vloerafwerking laat coaten en een offerte op een offerte krijgt, krijgt u de beste service die beschikbaar is. Alle producten die we verkopen hebben een brede beschikbaarheid met de juiste verzending. De klanten moeten begrijpen dat alle producten gegarandeerd zijn tegen vlekken. Dit is een must, vooral voor een grote commerciële keuken in New York City. Klantenservice is erg belangrijk voor het langst behouden van een mooie bedrijfs- en vloerafwerking.

De eerste stap is altijd het belangrijkste

De eerste stap na het voltooien van de vloer is het aanbrengen van de An stylingproducten en uw afwerklagen van polyurethaan. Deze handeling moet, afhankelijk van het verkeer, gedurende 8 tot 10 weken worden herhaald.

Related Post