S haken in verschillende stijl

S haken in verschillende stijl

S-haken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en materialen. Voor uiteenlopende behoeften moet u de juiste haak voor uw toepassing kiezen en eerst beslissen waarvoor u de haak gaat gebruiken. Meestal zijn er verschillende soorten haken, onder meer afhankelijk van het aantal haken, de hoek van de haken, industriële toestellen, machines of lichtere toepassingen. Haken zijn waardevol voor het verpakken en beveiligen van producten die stevig moeten worden vastgehouden, zoals cd’s, dvd’s, Wie ze openen en ze terugnemen als ze veilig zijn aangekomen. Er zijn bepaalde handige haken die gemaakt zijn voor extra ondersteuning, zoals de dunne, kwart-inch industriële bestand haak, of pijp- en borstel haken. Haken kunnen zelfs worden geconstrueerd in gesloten buizen en lussen voor zware behoeften.

Verstelbare gerafelde / gehard haak

Een verstelbare S-haak moet een rij van verticale tanden die uitsteken van de haak om correct te worden geïnstalleerd. Hij moet vervaardigd zijn uit kwaliteitsmateriaal en vooral, getemperd of gerafeld zijn. De aangemaakte haken zijn gewoonlijk aan de hardere kant en worden geschoren door de tanden van de haak die een weinig het pijn doen of schade aan de punten veroorzaakt die worden gehouden. Onze klant vond vaak dat het schuren van metalen voorwerpen meer in overeenstemming was met het doel dan het zelf gehaakte gouddraad.

S haken in alle manieren

Nr.8 (15mm) S-haak: uitgevonden volgens byudes die een ½-inch opening laten bij 0 graden. Hij geeft de klant een haak van 1 duim voor lichte producten, een haak van 1 ¼ duim voor middelzware producten, of een haak van 1 ¼ tot 1 ½ duim voor zware producten. Hij heeft een verscheidenheid van stijlen waaruit klanten kunnen kiezen.

No.7 1/8 S haak: deze haak moet alleen worden gebruikt met producten voor gemiddeld gebruik en verandert in vrij kleine vijlen helemaal in producten voor zwaar gebruik. De haak is ontworpen om gedeeltelijk geopend te blijven, zodat de haak kan uitzetten zonder schade aan de verpakte voorwerpen.

Nr. 8 (15 mm) 0 0 2/3 haak: Deze haak valt “buiten” de rand van het UV-beschermde materiaal en is bijzonder geschikt voor zware toepassingen zoals isolatie van pijpspiralen.

Al onze S-haken zijn gemaakt van lood-zink, messing-geplateerd roestvrij staal of een coating van zuiver roestvrij staal. De s-haken zijn verkrijgbaar in een brede selectie van maten en de klant heeft altijd het voordeel van cross-fl kast haak fabrikanten die betere resultaten voor industrieel gebruik of specialiteit bouw zal bieden.

De klant kan het internet gebruiken om een cross-fl kasthaak te vinden, wat het voordeel heeft dat een aankoop het dichtst bij de hand is.

Related Post